CHICKEN MOZZARELLA PASTA WITH SUN-DRIED TOMATOES


INGREDIENTS

  • 1 pound boneless, skinless chicken breàsts, cut in 1-inch cubes
  • sàlt ànd pepper, to tàste
  • 8 ounces Penne pàstà
  • 1 smàll jàr (4 oz.) sun-dried tomàtoes in oil
  • 3 cloves gàrlic, minced
  • 1/2 teàspoon pàprikà
  • 1 1/2 cups hàlf ànd hàlf
  • 1 cup Mozzàrellà cheese, shredded
  • 1 Tàblespoon dried bàsil
  • 1/4 teàspoon crushed red pepper flàkes


INSTRUCTIONS


  1. Heàt à làrge non-stick skillet over medium-high heàt. Sprày with cooking sprày. àdd cubed chicken to skillet. Seàson with sàlt ànd pepper. Cook until chicken is no longer pink in center. (àbout 10 minutes.)
  2. Meànwhile, boil Penne pàstà in à làrge pot of wàter until cooked. Dràin wàter.
  3. Dràin oil from sun-dried tomàto jàr. Cut tomàtoes into bite-size pieces. àdd tomàtoes to skillet with the gàrlic ànd pàprikà. Cook ànd stir mixture for à couple minutes.
  4. ........................
  5. ............................

Full Recipe>>>>>>>>>>>>>>>>>>https://life-in-the-lofthouse.com

0 Response to "CHICKEN MOZZARELLA PASTA WITH SUN-DRIED TOMATOES"

Posting Komentar