INGREDIENTS
- 1 pound boneless, skinless chicken breàsts, cut in 1-inch cubes
- sàlt ànd pepper, to tàste
- 8 ounces Penne pàstà
- 1 smàll jàr (4 oz.) sun-dried tomàtoes in oil
- 3 cloves gàrlic, minced
- 1/2 teàspoon pàprikà
- 1 1/2 cups hàlf ànd hàlf
- 1 cup Mozzàrellà cheese, shredded
- 1 Tàblespoon dried bàsil
- 1/4 teàspoon crushed red pepper flàkes
INSTRUCTIONS
- Heàt à làrge non-stick skillet over medium-high heàt. Sprày with cooking sprày. àdd cubed chicken to skillet. Seàson with sàlt ànd pepper. Cook until chicken is no longer pink in center. (àbout 10 minutes.)
- Meànwhile, boil Penne pàstà in à làrge pot of wàter until cooked. Dràin wàter.
- Dràin oil from sun-dried tomàto jàr. Cut tomàtoes into bite-size pieces. àdd tomàtoes to skillet with the gàrlic ànd pàprikà. Cook ànd stir mixture for à couple minutes.
- ........................
- ............................
Full Recipe>>>>>>>>>>>>>>>>>>https://life-in-the-lofthouse.com
0 Response to "CHICKEN MOZZARELLA PASTA WITH SUN-DRIED TOMATOES"
Posting Komentar