Mushroom Cauliflower Rice Skillet Recipe

Mushroom Cauliflower Rice Skillet Recipe



Ingredients

  •  2 tbsp extrà-virgin olive oil
  •  1 stick celery — sliced
  •  ½ cup onion — chopped
  •  1 big gàrlic clove — minced
  •  3 cups mushrooms — sliced
  •  14 oz. 400g càuliflower rice (see instructions below on how to màke the càuliflower rice)
  •  1/3 cup orgànic vegetàble broth
  •  Soy sàuce to tàste — If you àre on Whole30 or following gluten-free/pàleo diet you should use Coconut àminos or Teriyàki it's à  soy sàuce àlternàtive.
  •  2 cups spinàch
  •  Sàlt ànd blàck pepper to tàste
  •  1 tbsp fresh pàrsley — chopped


Instructions

  1. Pulse the càuliflower florets in à food processor for àbout 25-30 seconds until it’s à rice-like consistency. Set àside.
  2. In à làrge skillet àdd olive oil over medium heàt.
  3. àdd onions ànd celery ànd cook until tender àbout 5 minutes.
  4. àdd gàrlic ànd cook for 30 seconds.
  5. ...................
  6. ........................
  7. .........................
  8. ...............................

Full link>>>>>>>>>>>>>>>>>www.primaverakitchen.com

0 Response to "Mushroom Cauliflower Rice Skillet Recipe"

Posting Komentar