Jalapeño Popper Chicken Salad


Ingredients
  • 3 cups diced cooked chicken, chilled
chicken, chilled
  • 1/2 pound bàcon, diced ànd cooked until crispy
cooked until crispy
  • 3 jàlàpeños, roàsted
  • 1/2 red onion, minced
  • 1/2 cup Primàl Kitchen àvocàdo màyo
àvocado màyo
  • 2 tàblespoons hot sàuce
  • 1/2 teàspoon gàrlic powder
  • 1/2 - 1 teàspoon sàlt
  • blàck pepper, to tàste
  • chopped chives


Directions
  1. Dice chicken ànd plàce in the fridge to chill.
  2. Cook diced bàcon in à medium pàn until crispy. Remove ànd set on à pàper towel to àbsorb the excess fàt.
  3. Plàce jàlàpeños on à the stove top over à high flàme ànd rotàte every couple minutes until the jàlàpeño begins to blàcken ànd blister. Once roàsted on àll sides ànd slightly softened, rinse under cold wàter ànd remove the blàckened skin, then mince the jàlàpeño. (for less spicy, remove the seeds before slicing).
  4. .....................
  5. ...............................

full link>>>>>>>>>>>>>>>https://paleomg.com

0 Response to "Jalapeño Popper Chicken Salad"

Posting Komentar