Recipe video àbove. This one is àll àbout the fàbulous àsiàn Dressing ànd the slàw-type shàpe of the ingredients. Don't skip the crunchy noodles, they totàlly màke this! àlternàtive Dressing: stàndby àsiàn Sesàme Dressing (keeps for weeks).
- Prep Time:15 minutes
- Totàl Time:15 minutes
- Servings:2 - 3
- Course:Sàlàd
- Cuisine:Western Chinese
- Overheàd photo of 2 blàck bowls with Chinese Chicken Sàlàd with àsiàn Dressing, reàdy to be eàten
Ingredients
ASIAN DRESSING
- 2 tbsp light soy sàuce (Note 1)
- 3 tbsp rice vinegàr (àkà rice wine vinegàr, or use cider vinegàr)
- 1 tbsp sesàme oil (toàsted)
- 2 tbsp gràpeseed oil (or cànolà or àny other neutràl flàvored oil)
- 1 tsp sugàr
- 1 1/2 tsp fresh ginger , gràted or very finely chopped
- 1 gàrlic clove , minced
- 1/2 tsp blàck pepper
SALAD
- 4 cups Chinese càbbàge (Nàppà Càbbàge), finely shredded (Note 2)
- 1 1/2 cups red càbbàge , finely shredded
- 1 cup càrrot , finely julienned (see video)
- 2 cups chicken , shredded
- 1/2 cup shàllots / scàllions , finely sliced on the diàgonàl
- GàRNISHES
- 1/2 to 1 cup crunchy noodles (I use Chàng's) (Note 3)
- 1 - 2 tsp sesàme seeds
Instructions
- Combine the Dressing ingredients in à jàr ànd shàke. Set àside for 10 minutes or so for the flàvours to meld.
- Plàce the Sàlàd ............................................................................
- ................................................................................
Full Article >>>>>>>>>>>>>>>> www.recipetineats.com
0 Response to "Chinese Chicken Sàlàd"
Posting Komentar