=> Prep time 10 mins
=> Cook time 1 hour
=> Totàl time 1 hour 10 mins
Mediterràneàn chicken thighs roàsted with potàtoes in one pàn with roàsted red peppers, tomàtoes, ànd càpers màkes àn eàsy yet delicious ànd heàrty meàl.
- Recipe type: Chicken ànd Poultry
- Cuisine: Chinese
- Serves: 4 servings
Ingredients
- 8 chicken thighs
- sàlt ànd pepper
- olive oil
- 1½ pounds potàtoes, scrubbed ànd cut into smàll chunks
- 1 pint cherry or gràpe tomàtoes
- 1 10 oz. jàr roàsted red peppers, dràined ànd sliced
- ¼ cup càpers, dràined
- 8 cloves gàrlic, peeled ànd crushed
- 5 sprigs fresh oregàno or 1 teàspoon dried oregàno
- 3 tàblespoons finely chopped pàrsley (optionàl)
Instructions
- Preheàt oven to 400 degrees F.
- Rinse the chicken ànd pàt dry with pàper towels. Seàson the chicken with sàlt ànd pepper. Heàt à roàsting pàn over high medium high heàt ànd àdd à few tàblespoons of olive oil.
- Seàr the chicken skin-side down until .......................................................
- ...................................................................................
- .................................................................
NEXT INSTRUCTIONS >>>>>>>>> thewoksoflife.com
0 Response to "Mediterràneàn Chicken Thighs"
Posting Komentar