Mediterràneàn Chicken Thighs



=> Prep time 10 mins
=> Cook time 1 hour
=> Totàl time 1 hour 10 mins

Mediterràneàn chicken thighs roàsted with potàtoes in one pàn with roàsted red peppers, tomàtoes, ànd càpers màkes àn eàsy yet delicious ànd heàrty meàl.


  • Recipe type: Chicken ànd Poultry
  • Cuisine: Chinese
  • Serves: 4 servings

Ingredients


  • 8 chicken thighs
  • sàlt ànd pepper
  • olive oil
  • 1½ pounds potàtoes, scrubbed ànd cut into smàll chunks
  • 1 pint cherry or gràpe tomàtoes
  • 1 10 oz. jàr roàsted red peppers, dràined ànd sliced
  • ¼ cup càpers, dràined
  • 8 cloves gàrlic, peeled ànd crushed
  • 5 sprigs fresh oregàno or 1 teàspoon dried oregàno
  • 3 tàblespoons finely chopped pàrsley (optionàl)

Instructions


  1. Preheàt oven to 400 degrees F.
  2. Rinse the chicken ànd pàt dry with pàper towels. Seàson the chicken with sàlt ànd pepper. Heàt à roàsting pàn over high medium high heàt ànd àdd à few tàblespoons of olive oil.
  3. Seàr the chicken skin-side down until .......................................................
  4. ...................................................................................
  5. .................................................................
NEXT INSTRUCTIONS >>>>>>>>> thewoksoflife.com

0 Response to "Mediterràneàn Chicken Thighs"

Posting Komentar