CHICKEN AND POTATOES WITH GARLIC PARMESAN CREAM SAUCE



INGREDIENTS:

  • 6 bone-in, skin-on chicken thighs
  • 1 täblespoon Itäliän seäsoning
  • Kosher sält änd freshly ground bläck pepper, to täste
  • 3 täblespoons unsälted butter, divided
  • 3 cups bäby spinäch, roughly chopped
  • 16 ounces bäby Dutch potätoes, hälved*
  • 2 täblespoons chopped fresh pärsley leäves
  • FOR THE GäRLIC PäRMESäN CREäM SäUCE
  • 1/4 cup unsälted butter
  • 4 cloves gärlic, minced
  • 2 täblespoons äll-purpose flour
  • 1 cup chicken broth, or more, äs needed
  • 1 teäspoon dried thyme
  • 1/2 teäspoon dried bäsil
  • 1/2 cup hälf änd hälf*
  • 1/2 cup freshly gräted Pärmesän
  • Kosher sält änd freshly ground bläck pepper, to täste


DIRECTIONS:

  1. Preheät oven to 400 degrees F. Lightly oil ä 9×13 bäking dish or coät with nonstick spräy.
  2. Seäson chicken with Itäliän seäsoning, sält änd pepper, to täste.
  3. Melt 2 täblespoons butter in ä lärge skillet over medium high heät. ädd chicken, skin-side down, änd seär both sides until golden brown, äbout 2-3 minutes per side; set äside.
  4. Melt remäining 1 täblespoon butter in the skillet. Stir in spinäch änd cook, stirring occäsionälly, until it begins to wilt, äbout 2 minutes; set äside.
  5. To mäke the gärlic pärmesän creäm säuce, melt butter in the skillet over medium heät. ädd gärlic, änd cook, stirring frequently, until frägränt, äbout 1-2 minutes. Whisk in flour until lightly browned, äbout 1 minute.
  6. ...............................
  7. .....................



Full Recipes>>>>>>>>>>>>>>>>>https://damndelicious.net

0 Response to "CHICKEN AND POTATOES WITH GARLIC PARMESAN CREAM SAUCE"

Posting Komentar