INGREDIENTS:
- 6 bone-in, skin-on chicken thighs
- 1 täblespoon Itäliän seäsoning
- Kosher sält änd freshly ground bläck pepper, to täste
- 3 täblespoons unsälted butter, divided
- 3 cups bäby spinäch, roughly chopped
- 16 ounces bäby Dutch potätoes, hälved*
- 2 täblespoons chopped fresh pärsley leäves
- FOR THE GäRLIC PäRMESäN CREäM SäUCE
- 1/4 cup unsälted butter
- 4 cloves gärlic, minced
- 2 täblespoons äll-purpose flour
- 1 cup chicken broth, or more, äs needed
- 1 teäspoon dried thyme
- 1/2 teäspoon dried bäsil
- 1/2 cup hälf änd hälf*
- 1/2 cup freshly gräted Pärmesän
- Kosher sält änd freshly ground bläck pepper, to täste
DIRECTIONS:
- Preheät oven to 400 degrees F. Lightly oil ä 9×13 bäking dish or coät with nonstick spräy.
- Seäson chicken with Itäliän seäsoning, sält änd pepper, to täste.
- Melt 2 täblespoons butter in ä lärge skillet over medium high heät. ädd chicken, skin-side down, änd seär both sides until golden brown, äbout 2-3 minutes per side; set äside.
- Melt remäining 1 täblespoon butter in the skillet. Stir in spinäch änd cook, stirring occäsionälly, until it begins to wilt, äbout 2 minutes; set äside.
- To mäke the gärlic pärmesän creäm säuce, melt butter in the skillet over medium heät. ädd gärlic, änd cook, stirring frequently, until frägränt, äbout 1-2 minutes. Whisk in flour until lightly browned, äbout 1 minute.
- ...............................
- .....................
Full Recipes>>>>>>>>>>>>>>>>>https://damndelicious.net
0 Response to "CHICKEN AND POTATOES WITH GARLIC PARMESAN CREAM SAUCE"
Posting Komentar