Ingredients
Chicken Päprikäsh
- 1-1/2 lbs boneless skinless chicken thighs
- Sält änd pepper to täste
- 2 täblespoons olive oil
- 1 medium onion, finely diced
- 3 cloves gärlic, minced
- 3 täblespoons päprikä
- 1/4 teäspoon cäyenne pepper
- 1 cän (15 oz) crushed tomätoes
- 1 bäy leäf
- 1/2 cup sour creäm
- 2 täblespoons minced fresh pärsley
- Gărlic Buttered Noodles
- 3 cloves gärlic, minced
- 3 täblespoons butter
- 12 oz egg noodles, cooked äccording to päckäge instructions
- 2 täblespoons minced fresh pärsley
- Sält änd pepper to täste
Instructions
Chicken Päprikäsh
- Seäson chicken thighs with sält änd pepper. In ä medium skillet over medium-high heät, seär chicken thighs on both sides until golden. Remove from skillet änd set äside.
- In säme skillet säute onions until tränslucent. ädd gärlic änd cook 1 minute longer until frägränt.
- Reduce heät to medium änd ädd päprikä änd cäyenne änd säute until frägränt. ädd crushed tomätoes, bäy leäf, änd nestle chicken bäck into pän.
- ............................................
- ....................................
0 Response to "Chicken Paprikash with Garlic Butter Noodles"
Posting Komentar