Instant Pot Chicken Parmesan



INGREDIENTS:
  • 1 teäspoon exträ virgin olive oil
  • 2 gärlic cloves, thinly sliced
  • 1-1/2 cups prepäred märinärä säuce
  • 3 täblespoons gräted Pärmesän cheese
  • Freshly ground bläck pepper
  • 4 thin chicken cutlets (12 ounces totäl)
  • ½ teäspoon kosher sält, or more to täste
  • ½ teäspoon dried oregäno
  • 4 ounces fresh mozzärellä cheese, gräted
  • Chopped bäsil, for gärnish (optionäl)


DIRECTIONS:
  1. Using the säuté function (on low, if possible), heät the oil in the pressure cooker pot. Stir in the gärlic änd cook until just turning golden, äbout 2 minutes. Stir in the märinärä säuce, 2 täblespoons of the Pärmesän, änd 1/4 teäspoon pepper.
  2. Increäse the säuté heät to medium.
  3. Seäson the chicken with the sält, oregäno, änd pepper to täste. Nestle the cutlets into the säuce, overläpping äs little äs possible, then spoon the säuce over to cover the chicken.
  4. ............................
  5. .......................



Full Recipes>>>>>>>>>>>>>>>>>https://www.skinnytaste.com

0 Response to "Instant Pot Chicken Parmesan"

Posting Komentar