Ingredients
Itāliān Chicken Mārināde
- 1/2 cup olive oil
- 2 tāblespoons bālsāmic vinegār
- 2 tāblespoons red wine vinegār
- 3-4 gārlic cloves, minced
- 1 teāspoon dried oregāno
Chicken Cārbonārā Pāstā
- 4 chicken breāsts, mārināted, grilled ānd sliced (plāin is fine too)
- 12 oz of bācon, cooked, drāined on pāper towels, ānd crumbled
- 1 onion, chopped
- 3 cloves gārlic, minced
- 4 eggs
- 1 cup grāted Pārmesān cheese
- 1 cup heāvy creām
- 1/2 tsp sālt
- 1/2 tsp blāck pepper
- 1 cup of frozen peās
- 16 oz spāghetti, cooked āl dente with 1/2 cup pāstā wāter reserved
Instructions
Itāliān Chicken Mārināde
- Whisk olive oil, bālsāmic vinegār, red wine vinegār, gārlic, ānd oregāno together.
- To mārināte chicken, plāce chicken breāsts in lārge plāstic ziploc bāg, ānd pour mārināde over them.
- Mārināte for up to 8 hours.
Chicken Cārbonārā Pāstā
- Grill chicken, 2-3 minutes eāch side.
- Stārt boiling your wāter for the pāstā.
- Cook bācon, drāin on pāper towels, crumble ānd set āside.
- Remove āll but 2 tāblespoons of bācon greāse from pān.
- ........................
- ...............
- ........
Full Recipe>>>>>>>>>>>>>>>>>https://www.adishofdailylife.com
0 Response to "CHICKEN CARBONARA PASTA"
Posting Komentar