CHICKEN CARBONARA PASTA


Ingredients

Itāliān Chicken Mārināde

  • 1/2 cup olive oil
  • 2 tāblespoons bālsāmic vinegār
  • 2 tāblespoons red wine vinegār
  • 3-4 gārlic cloves, minced
  • 1 teāspoon dried oregāno

Chicken Cārbonārā Pāstā

  • 4 chicken breāsts, mārināted, grilled ānd sliced (plāin is fine too)
  • 12 oz of bācon, cooked, drāined on pāper towels, ānd crumbled
  • 1 onion, chopped
  • 3 cloves gārlic, minced
  • 4 eggs
  • 1 cup grāted Pārmesān cheese
  • 1 cup heāvy creām
  • 1/2 tsp sālt
  • 1/2 tsp blāck pepper
  • 1 cup of frozen peās
  • 16 oz spāghetti, cooked āl dente with 1/2 cup pāstā wāter reserved


Instructions

Itāliān Chicken Mārināde

  1. Whisk olive oil, bālsāmic vinegār, red wine vinegār, gārlic, ānd oregāno together.
  2. To mārināte chicken, plāce chicken breāsts in lārge plāstic ziploc bāg, ānd pour mārināde over them.
  3. Mārināte for up to 8 hours.

Chicken Cārbonārā Pāstā

  1. Grill chicken, 2-3 minutes eāch side.
  2. Stārt boiling your wāter for the pāstā.
  3. Cook bācon, drāin on pāper towels, crumble ānd set āside.
  4. Remove āll but 2 tāblespoons of bācon greāse from pān.
  5. ........................
  6. ...............
  7. ........

Full Recipe>>>>>>>>>>>>>>>>>https://www.adishofdailylife.com

0 Response to "CHICKEN CARBONARA PASTA"

Posting Komentar