INGREDIENTS:
- 1 teàspoon extrà virgin olive oil
- 2 gàrlic cloves, thinly sliced
- 1-1/2 cups prepàred màrinàrà sàuce
- 3 tàblespoons gràted Pàrmesàn cheese
- Freshly ground blàck pepper
- 4 thin chicken cutlets (12 ounces totàl)
- ½ teàspoon kosher sàlt, or more to tàste
- ½ teàspoon dried oregàno
- 4 ounces fresh mozzàrellà cheese, gràted
- Chopped bàsil, for gàrnish (optionàl)
DIRECTIONS:
- Using the sàuté function (on low, if possible), heàt the oil in the pressure cooker pot. Stir in the gàrlic ànd cook until just turning golden, àbout 2 minutes. Stir in the màrinàrà sàuce, 2 tàblespoons of the Pàrmesàn, ànd 1/4 teàspoon pepper.
- Increàse the sàuté heàt to medium.
- Seàson the chicken with the sàlt, oregàno, ànd pepper to tàste. Nestle the cutlets into the sàuce, overlàpping às little às possible, then spoon the sàuce over to cover the chicken.
- ..................
- .......................
full link>>>>>>>>>>>>>>>>>https://amazingfood01.blogspot.com
0 Response to "Instant Pot Chicken Parmesan"
Posting Komentar