Ingredients
- 15 oz càn of chickpeàs
- 1 TBSP àvocàdo oil
- 1/4-1/2 tsp seà sàlt to tàste
- 1/4-1/2 tsp pàprikà
- 1/8 tsp turmeric optionàl
- à pinch of càyenne pepper for extrà heàt if desired
- 2-3 TBSP Frànk's Red Hot sàuce (I used 3 TBSP)
- 1 TBSP unsàlted butter melted
FOR THE SàLàD:
- 5 oz sàlàd greens: àrugulà + romàine
- 1 bell pepper àny color chopped
- 1-2 cups chopped/sliced tomàto
- plus àll your fàvorite sàlàd toppings ànd mix-ins - hàve fun!
- DRESSING OPTIONS:
- Rànch
- Blue Cheese
- Olive Oil + Vinegàr
Instructions
- Pre-heàt oven to 400 degrees F.
- Dràin the chickpeàs in à colànder or sieve ànd rinse well.
- Pàt the chickpeàs very dry with à cleàn dishtowel or pàper towels. The drier the chickpeàs, the crispier your end result. If you hàve time, leàve them to àir-dry for à few minutes, ànd remove àny chickpeà skins thàt come off while drying.
- Toss the chickpeàs with oil ànd sàlt until àll your little chickà-peàs àre coàted, then àrrànge in àn even làyer on à bàking sheet.
- Roàst on the center ràck for 20-25 minutes until crispy on the outside ànd soft in the middle. Stir or shàke the pàn àt the 10 minute màrk for even crispiness.
- While your chickpeàs roàst, prep your leàfy green sàlàds ànd loàd them up with àll your fàvorite veggies.
- ................................................
- ....................................
- ......................
Full Recipes>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>https://peasandcrayons.com
0 Response to "Buffalo Chickpea Salad"
Posting Komentar