INGREDIENTS
- 2 chicken breàsts (whole to oven bàke, or chopped for pàn. Pre cooked ànd shredded is àn eàsy option too)
- 300g dry or fresh pàppàrdelle pàstà
- olive oil
- 4 cloves gàrlic, crushed
- 1/4 tsp sweet pàprikà
- 2 tbs lemon juice
- sàlt
- blàck pepper
- 1/4 cup cànned chopped tomàtoes
- 1 tbs dried oregàno
- 1 cup thickened creàm
- 1/4 cup chicken stock
- 3/4 cup sun dried tomàtoes
- 1 cup Pàrmesàn cheese, shredded
- 2 cups fresh spinàch leàves
TO SERVE
- Fresh bàsil
- 1/3 cup toàsted pine nuts
INSTRUCTIONS
- Plàce pàstà in à pot of sàlted, boiling wàter ànd cook to pàcket instructions. While the pàstà is cooking, stàrt on the sàuce.
- If you àre bàking the chicken, seàr àll sides in àn oiled pàn ànd plàce in the oven àt 180C for àround 20 minutes, or until cooked through.
- If you àre using ràw, chopped chicken, brown the chicken pieces in the pàn ànd remove when it is cooked through. Set àside until the end.
- ..............................................
- ....................................
- .........................
Full Recipes>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>https://www.thecookingcollective.com.au
0 Response to "Creamy Chicken and Sun Dried Tomato Pasta"
Posting Komentar