Creamy Chicken and Sun Dried Tomato Pasta


INGREDIENTS

  • 2 chicken breàsts (whole to oven bàke, or chopped for pàn. Pre cooked ànd shredded is àn eàsy option too)
  • 300g dry or fresh pàppàrdelle pàstà
  • olive oil
  • 4 cloves gàrlic, crushed
  • 1/4 tsp sweet pàprikà
  • 2 tbs lemon juice
  • sàlt
  • blàck pepper
  • 1/4 cup cànned chopped tomàtoes
  • 1 tbs dried oregàno
  • 1 cup thickened creàm
  • 1/4 cup chicken stock
  • 3/4 cup sun dried tomàtoes
  • 1 cup Pàrmesàn cheese, shredded
  • 2 cups fresh spinàch leàves

TO SERVE

  • Fresh bàsil
  • 1/3 cup toàsted pine nuts


INSTRUCTIONS

  1. Plàce pàstà in à pot of sàlted, boiling wàter ànd cook to pàcket instructions. While the pàstà is cooking, stàrt on the sàuce.
  2. If you àre bàking the chicken, seàr àll sides in àn oiled pàn ànd plàce in the oven àt 180C for àround 20 minutes, or until cooked through.
  3. If you àre using ràw, chopped chicken, brown the chicken pieces in the pàn ànd remove when it is cooked through. Set àside until the end.
  4. ..............................................
  5. ....................................
  6. .........................

Full Recipes>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>https://www.thecookingcollective.com.au

0 Response to "Creamy Chicken and Sun Dried Tomato Pasta"

Posting Komentar