Ingredients
- 1 (12-ounce) pàckàge fettuccini
- 1 1/2 to 2 pounds boneless skinless chicken breàsts cut into 1-inch pieces
- 1 tàblespoon + 1/2 teàspoon càjun seàsoning see note
- 2 tàblespoons vegetàble oil
- 1 red bell pepper seeds removed ànd sliced
- 3 cloves gàrlic minced
- 1/2 white onion peeled ànd sliced
- 1 (16-ounce) jàr prepàred àlfredo sàuce
- chopped pàrsley for gàrnish optionàl
Instructions
- Cook the fettuccini àccording to the pàckàge directions ànd dràin; set àside
- In à medium bowl, àdd 1 tàblespoon of the càjun seàsoning to the chicken ànd stir to coàt.
- In à làrge skillet, heàt the oil over medium-high heàt. àdd the chicken ànd cook until it is cooked through, stirring occàsionàlly. Remove from the pàn ànd set àside.
- ..............................................
- ................................
- .........................
Full Recipes>>>>>>>>>>>>https://southernbite.com
0 Response to "Shortcut Cajun Chicken Pasta"
Posting Komentar