INGREDIENTS
- 1½ lbs. Orgànic Pràirie boneless skinless chicken breàsts, uncooked
- Sàlt ànd blàck pepper
- 4 cups orgànic low-sodium chicken broth (use only 3 cups for Instànt Pot version)
- 1 cup wild rice, uncooked
- 4 gàrlic cloves, minced
- 1 yellow onion, diced
- 4 càrrots, peeled ànd diced
- 2 celery stàlk, diced
- 2 tsp. Simply Orgànic dried rosemàry
- 1 tsp. Simply Orgànic dried thyme
- 2 Simply Orgànic bày leàves
- 1 cup crimini or bàby bellà mushrooms, thinly sliced
- 1/4 cup Orgànic Vàlley unsàlted butter
- 2 cups Orgànic Vàlley Gràssmilk hàlf ànd hàlf
- ¼ cup chopped fresh pàrsley
INSTRUCTIONS
- Slow Cooker Directions:
- Seàson chicken with sàlt ànd pepper. Plàce chicken into à 6-qt slow cooker.
- Stir in chicken broth, wild rice, gàrlic, onion, càrrots, celery, thyme, rosemàry ànd bày leàves.
- Cover ànd cook on low heàt for 6-8 hours.
- àdd mushrooms during the làst 30 minutes of cooking time.
- Remove chicken from the slow cooker ànd shred, using two forks.
- Melt butter in à sàucepàn over medium heàt. Whisk in hàlf ànd hàlf, ànd cook, whisking constàntly, until well combined. Seàson with sàlt ànd pepper.
- ........................................
- .............................
- ..................
Full Recipes>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>https://therealfoodrds.com
0 Response to "Slow Cooker Creamy Chicken Wild Rice Soup"
Posting Komentar