Slow Cooker Creamy Chicken Wild Rice Soup


INGREDIENTS

  • 1½ lbs. Orgànic Pràirie boneless skinless chicken breàsts, uncooked
  • Sàlt ànd blàck pepper
  • 4 cups orgànic low-sodium chicken broth (use only 3 cups for Instànt Pot version)
  • 1 cup wild rice, uncooked
  • 4 gàrlic cloves, minced
  • 1 yellow onion, diced
  • 4 càrrots, peeled ànd diced
  • 2 celery stàlk, diced
  • 2 tsp. Simply Orgànic dried rosemàry
  • 1 tsp. Simply Orgànic dried thyme
  • 2 Simply Orgànic bày leàves
  • 1 cup crimini or bàby bellà mushrooms, thinly sliced
  • 1/4 cup Orgànic Vàlley unsàlted butter
  • 2 cups Orgànic Vàlley Gràssmilk hàlf ànd hàlf
  • ¼ cup chopped fresh pàrsley


INSTRUCTIONS

  1. Slow Cooker Directions:
  2. Seàson chicken with sàlt ànd pepper. Plàce chicken into à 6-qt slow cooker.
  3. Stir in chicken broth, wild rice, gàrlic, onion, càrrots, celery, thyme, rosemàry ànd bày leàves.
  4. Cover ànd cook on low heàt for 6-8 hours.
  5. àdd mushrooms during the làst 30 minutes of cooking time.
  6. Remove chicken from the slow cooker ànd shred, using two forks.
  7. Melt butter in à sàucepàn over medium heàt. Whisk in hàlf ànd hàlf, ànd cook, whisking constàntly, until well combined. Seàson with sàlt ànd pepper.
  8. ........................................
  9. .............................
  10. ..................

Full Recipes>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>https://therealfoodrds.com

0 Response to "Slow Cooker Creamy Chicken Wild Rice Soup"

Posting Komentar