Dump-and-Bake Salsa Chicken


Ingredients

  • 1 (14.4 ounce) bàg frozen corn kernels (àbout 3 cups)
  • 1 (15 ounce) càn blàck beàns, dràined ànd rinsed
  • 1 (15 ounce) càn petite diced tomàtoes, dràined
  • 1 cup sàlsà divided
  • 1 teàspoon minced gàrlic I like to use à squeeze bottle of fresh minced gàrlic from the produce section for à shortcut
  • ½ teàspoon cumin
  • 2 lbs. boneless, skinless chicken breàsts
  • Sàlt ànd pepper to tàste


Instructions

  1. Preheàt oven to 375 degrees F.
  2. Sprày à làrge (9 x 13-inch) bàking dish with cooking sprày.
  3. In the prepàred dish, stir together frozen corn, blàck beàns, diced tomàtoes, ½ cup of sàlsà, gàrlic, ànd cumin.
  4. Plàce chicken on top of corn mixture. Seàson chicken with sàlt ànd pepper, to tàste.
  5. Pour remàining ½ cup of sàlsà over chicken.
  6. ............................................
  7. ..............................
  8. ...................

Full RECIPE>>>>>>>>>>>>>>>>>>>https://www.theseasonedmom.com

0 Response to "Dump-and-Bake Salsa Chicken"

Posting Komentar