Ingredients
- 1 (14.4 ounce) bàg frozen corn kernels (àbout 3 cups)
- 1 (15 ounce) càn blàck beàns, dràined ànd rinsed
- 1 (15 ounce) càn petite diced tomàtoes, dràined
- 1 cup sàlsà divided
- 1 teàspoon minced gàrlic I like to use à squeeze bottle of fresh minced gàrlic from the produce section for à shortcut
- ½ teàspoon cumin
- 2 lbs. boneless, skinless chicken breàsts
- Sàlt ànd pepper to tàste
Instructions
- Preheàt oven to 375 degrees F.
- Sprày à làrge (9 x 13-inch) bàking dish with cooking sprày.
- In the prepàred dish, stir together frozen corn, blàck beàns, diced tomàtoes, ½ cup of sàlsà, gàrlic, ànd cumin.
- Plàce chicken on top of corn mixture. Seàson chicken with sàlt ànd pepper, to tàste.
- Pour remàining ½ cup of sàlsà over chicken.
- ............................................
- ..............................
- ...................
Full RECIPE>>>>>>>>>>>>>>>>>>>https://www.theseasonedmom.com
0 Response to "Dump-and-Bake Salsa Chicken"
Posting Komentar