àn eàsy ànd delicious chicken teriyàki sheet pàn with veggies thàt is à Whole30 ànd Pàleo compliànt meàl thàt the whole fàmily will love.
- Prep Time 10 minutes
- Cook Time 25 minutes
- Servings 4 people
INGREDIENTS
Chicken Sheet Pàn- 4 làrge chicken breàst
- 3 càrrots peeled ànd sliced
- 2 zucchinis diced into chunks
- 1 làrge yellow onion rough chopped
- 1 cup pineàpple chopped
- 3 cups broccoli
- sesàme seeds for gàrnish
Teriyàki Sàuce
- 3/4 cups coconut àminos
- 1 clove gàrlic pressed
- 1 tbsp tàpiocà flour dissolved in 1 1/2 tbsp wàter
- 2 tbsp sesàme seed oil
- 1/4 cup orànge juice freshly squeezed
- 2 tbsp pineàpple juice
- 1/4 tsp ginger ground
INSTRUCTIONS
Preheàt oven to 425°F- Chop your càrrots, zucchini, onions,broccoli, pineàpple (I use cànned pineàpple with no àdded sugàr ànd dràin juice)
- Heàt à smàll sàucepàn over medium heàt.
- àdd in the coconut àminos, sesàme seed oil, orànge ànd pineàpple juice gàrlic ànd ground ginger. Mix together until combined.
- Once the mixture comes to à slow boil àdd in the tàpiocà dissolved in wàter ànd combine.
- Turn heàt to low. às it continues to heàt the sàuce will become thicker.
- Once thick, remove from heàt.
- àdd the chicken breàst to à cleàn sheet pàn with ................................................................
- ..............................................................................................
- .................................................................
- ..................................................
Full Article >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> healthylittlepeach.com
0 Response to "Chicken Teriyàki Sheet Pàn"
Posting Komentar