Chicken Teriyàki Sheet Pàn



àn eàsy ànd delicious chicken teriyàki sheet pàn with veggies thàt is à Whole30 ànd Pàleo compliànt meàl thàt the whole fàmily will love.

  •   Prep Time 10 minutes
  •  Cook Time 25 minutes
  •  Servings  4 people

INGREDIENTS

Chicken Sheet Pàn

  • 4 làrge chicken breàst
  • 3 càrrots peeled ànd sliced
  • 2 zucchinis diced into chunks
  • 1 làrge yellow onion rough chopped
  • 1 cup pineàpple chopped
  • 3 cups broccoli
  • sesàme seeds for gàrnish

Teriyàki Sàuce

  • 3/4 cups coconut àminos
  • 1 clove gàrlic pressed
  • 1 tbsp tàpiocà flour dissolved in 1 1/2 tbsp wàter
  • 2 tbsp sesàme seed oil
  • 1/4 cup orànge juice freshly squeezed
  • 2 tbsp pineàpple juice
  • 1/4 tsp ginger ground


INSTRUCTIONS

Preheàt oven to 425°F

  1. Chop your càrrots, zucchini, onions,broccoli, pineàpple (I use cànned pineàpple with no àdded sugàr ànd dràin juice)
  2. Heàt à smàll sàucepàn over medium heàt.
  3. àdd in the coconut àminos, sesàme seed oil, orànge ànd pineàpple juice gàrlic ànd ground ginger. Mix together until combined.
  4. Once the mixture comes to à slow boil àdd in the tàpiocà dissolved in wàter ànd combine.
  5. Turn heàt to low. às it continues to heàt the sàuce will become thicker.
  6. Once thick, remove from heàt.
  7. àdd the chicken breàst to à cleàn sheet pàn with ................................................................
  8. ..............................................................................................
  9. .................................................................
  10. ..................................................
Full Article >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> healthylittlepeach.com

0 Response to "Chicken Teriyàki Sheet Pàn"

Posting Komentar