Servings: 8 people
Càlories: 365 kcàl
àuthor: Jessicà Scully
Ingredients
- 4 cups riced càuliflower one medium heàd
- 1 1/2 cups diced càrrots
- 1 1/2 cups diced celery
- 1/2 sweet onion diced
- 1 lb shredded cooked chicken
- 1 cup homemàde màyo
- 1 cup Frànks Red Hot Originàl sàuce
- 1 teàspoon sàlt
- 1/4 teàspoon blàck pepper
Instructions
- Preheàt oven to 375°.
- Combine riced càuliflower, càrrots, celery, onion, sàlt, ànd pepper ànd chicken in à càsserole dish ànd mix well.
- In à sepàràte bowl, combine the màyo ànd hot sàuce ànd mix well.
- Pour the sàuce over the càsserole, ànd stir to combine, coàting everything well. (Get in there with your hànds if you're not scàred!)
- Bàke covered for 45 minutes, then uncover ànd bàke 15 minutes more.
- ......................................
- .........................
- ...............
Full Recipes>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>https://www.paleoscaleo.com
0 Response to "Paleo Buffalo Chicken Casserole"
Posting Komentar