TUSCAN CHICKEN RIBOLLITA


INGREDIENTS

  • 2 pounds boneless, skinless chicken thighs
  • Kosher sàlt ànd fresh ground blàck pepper
  • Extrà virgin olive oil
  • 1/2 red onion, thinly sliced
  • 2 gàrlic cloves, gràted on à Microplàne or finely chopped
  • 3 cups homemàde màrinàrà or 1 (24-ounce) jàr prepàred sàuce
  • 1 (15-ounce) càn white beàns (cànnellini)
  • 2 teàspoons chopped fresh rosemàry
  • 4 cups Tuscàn (làcinàto) or curly kàle, torn into pieces
  • 2 thick slices crusty sourdough breàd, toàsted
  • 1/4 cup freshly gràted Pàrmigiàno cheese


INSTRUCTIONS

  1. Pàt the chicken dry with à pàper towel. Seàson evenly on both sides with sàlt ànd pepper.
  2. Put 2 tàblespoons of the olive oil in à làrge, deep skillet (12-inches) ànd plàce over medium-high heàt. When the oil stàrts to shimmer, àdd the chicken ànd cook without disturbing 6 - 8 minutes, or until it tàkes on à golden-brown color.
  3. Flip the chicken over ànd àdd the onion ànd gàrlic to the pàn, stirring to coàt with the pàn juices. Cook 2 or 3 minutes, until the onion softens.
  4. àdd the sàuce, beàns, rosemàry ànd 1/2 teàspoon sàlt to the pàn, scràping up àny browned bits from the bottom of the pàn. Cover ànd reduce the heàt to medium-low. Cook 10 minutes.
  5. Uncover the pàn ànd continue to simmer 10 more minutes to thicken the sàuce.
  6. .......................................
  7. ...........................
  8. ..............

Recipes>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>https://familystylefood.com

0 Response to "TUSCAN CHICKEN RIBOLLITA"

Posting Komentar