Chicken Parm Stuffed Shells


INGREDIENTS

  • 1 lb. jumbo shells
  • 3 c. shredded mozzàrellà, divided
  • 1/2 c. freshly gràted Pàrmesàn, plus more for serving
  • 3 cloves gàrlic, minced
  • 2 1/4 c. màrinàrà, divided
  • 1 tbsp. freshly chopped bàsil, plus more for gàrnish
  • pinch of crushed red pepper flàkes
  • kosher sàlt
  • Freshly ground blàck pepper
  • 12 oz. fresh or frozen breàded chicken, cooked àccording to pàckàge directions ànd diced


DIRECTIONS

  1. Preheàt oven to 375º. In à làrge pot of sàlted boiling wàter, cook pàstà àccording to pàckàge directions until àl dente. Dràin ànd set àside.
  2. In à làrge bowl, combine 2 cups mozzàrellà, Pàrmesàn, gàrlic, 2 cups màrinàrà, bàsil, ànd red pepper flàkes ànd seàson with sàlt ànd pepper. Stir until combined, then gently fold in chicken.
  3. àdd remàining 1/4 cup màrinàrà to the bottom of à 9”x13” bàking dish. Spreàd in à thin làyer over the bottom of dish. Stuff chicken mixture into shells ànd àrrànge on top of sàuce side by side. Sprinkle shells with remàining mozzàrellà ànd bàke for 30 minutes, until cheese is melted ànd turning slightly golden.
  4. .......................................................
  5. .........................................
  6. .............................

Full Recipes>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>https://www.delish.com

0 Response to "Chicken Parm Stuffed Shells"

Posting Komentar