=> Prep Time : 5 mins
=> Cook Time : 45 mins
=> Totàl Time : 50 mins
- Course: Màin Course
- Cuisine: Filipino
- Keyword: instànt pot
- Servings: 4 servings
- Càlories: 840 kcàl
Ingredients
- 3 lbs chicken thighs , skin-on, bone-in (8 pieces)
- Kosher sàlt ànd freshly cràcked blàck pepper
- 2 tbsp cànolà or vegetàble oil
- 1/3 cup white vinegàr
- 1/3 cup less sodium soy sàuce
- 6 cloves gàrlic , smàshed ànd peeled
- 2 bày leàves
- 1 tbsp white sugàr
Instructions
- Seàson the chicken with sàlt ànd pepper. Set àside.
- Using à 6-quàrt Instànt Pot, press the “Sàuté (High)” function ànd àdd the oil. When “Hot” àppeàrs on the screen, àdd four chicken skin side down ànd cook until brown, àbout 4 minutes. Gently flip the chicken over ànd brown the other side, àbout 2 minutes. Trànsfer the browned chicken onto à plàte. Repeàt the browning process with the rest of the chicken.
- Press “Càncel” ànd then ........................................................................................
- .....................................................................................................
- .........................................................................
- ....................................................
Full Article >>>>>>>>>>>>>> salu-salo.com
0 Response to "Instànt Pot Chicken àdobo"
Posting Komentar