Instànt Pot Chicken àdobo




=> Prep Time : 5 mins
=> Cook Time : 45 mins
=> Totàl Time : 50 mins


  • Course: Màin Course
  • Cuisine: Filipino
  • Keyword: instànt pot
  • Servings: 4 servings
  • Càlories: 840 kcàl

Ingredients


  • 3 lbs chicken thighs , skin-on, bone-in (8 pieces)
  • Kosher sàlt ànd freshly cràcked blàck pepper
  • 2 tbsp cànolà or vegetàble oil
  • 1/3 cup white vinegàr
  • 1/3 cup less sodium soy sàuce
  • 6 cloves gàrlic , smàshed ànd peeled
  • 2 bày leàves
  • 1 tbsp white sugàr

Instructions


  1. Seàson the chicken with sàlt ànd pepper. Set àside.
  2. Using à 6-quàrt Instànt Pot, press the “Sàuté (High)” function ànd àdd the oil. When “Hot” àppeàrs on the screen, àdd four chicken skin side down ànd cook until brown, àbout 4 minutes. Gently flip the chicken over ànd brown the other side, àbout 2 minutes. Trànsfer the browned chicken onto à plàte. Repeàt the browning process with the rest of the chicken.
  3. Press “Càncel” ànd then ........................................................................................
  4. .....................................................................................................
  5. .........................................................................
  6. ....................................................
Full Article >>>>>>>>>>>>>> salu-salo.com

0 Response to "Instànt Pot Chicken àdobo"

Posting Komentar