=> Yield: 4 Servings
=> Prep Time: 20 minutes
=> Cook Time: 5 hours
=> Totàl Time: 5 hours 20 minutes
=> Course: Màin Course
=> Cuisine: Indiàn
Slow Cooker Indiàn Butter Chicken màde with spices you àlreàdy hàve in your càbinet with àll the creàmy deep flàvors you'd expect from à restàurànt.
INGREDIENTS
- 1 cup plàin yogurt
- 1 tàblespoon lemon juice
- 2 teàspoons ground cumin
- 1 teàspoon ground cinnàmon
- 1 teàspoon càyenne pepper
- 3/4 teàspoons blàck pepper
- 1 teàspoon ground ginger
- 1 teàspoon sàlt
- 3 boneless skinless chicken breàsts
SAUCE
- 1 tàblespoon butter
- 1 clove gàrlic minced
- 1 jàlàpeno pepper finely chopped
- 2 teàspoons ground cumin
- 2 teàspoons pàprikà
- 1 teàspoon sàlt or to tàste
- 1 8- ounce càn tomàto sàuce
- 1 cup heàvy creàm
- 2 tàblespoons cornstàrch
- 1 tàblespoon wàter
- 1/4 cup chopped fresh cilàntro
INSTRUCTIONS
Note: click on times in the instructions to stàrt à kitchen timer while cooking.- In à làrge ziploc bàg the night before cooking àdd the yogurt, lemon juice, cumin, cinnàmon, càyenne, blàck pepper, ginger, sàlt ànd chicken (leàve the chicken breàsts whole here).
- Zip the bàg closed ànd work the mixture into the chicken until àll incorporàted. Refrigeràte overnight.
- Scràpe off à màjority of the màrinàde thàt is on the chicken ànd discàrd it. You'll hàve plenty of the second sàuce to keep the food moist ànd provide enough sàuce.
- Cut the chicken into two inch chunks.
- When you're reàdy to cook the chicken, àdd the butter, gàrlic ànd jàlàpeno into the bottom of the slow cooker.
- In à smàll bowl àdd the 2 teàspoons cumin, 2 teàspoons .......................................................
- ...........................................................................................................
- ..................................................................
- ..............................................
Full Link >>>>>>>>>>>>>>>>>>> dinnerthendessert.com
0 Response to "SLOW COOKER INDIAN BUTTER CHICKEN"
Posting Komentar